Gezond snacken met de Healthy Snackbox

De snacks

De snacks zijn onderverdeeld in 4 categorieën.

In elke Healthy Snackbox voor Thuis zit een mix aan gezondere tussendoortjes voor het hele gezin. We hebben ze onderverdeeld in vier categorieën zodat jij precies weet welke snack je op welk moment het beste kan eten!

 

Tussendoortjes

Onze tussendoortjes zijn perfect voor elk moment van de dag. Je voelt je scherp, energiek en fit!

Sport

Voor, tijdens of na het sporten. Onze speciale sportsnacks helpen je presteren!

Op de bank

Lekkere bites waar je van kan genieten, zonder je direct druk te maken om je gewicht of gezondheid!

Voor de Kids

Onze kinderen krijgen helaas veel te veel suiker binnen. Laat ze daarom genieten van de snoepjes uit onze box.

Wat zit er in de Healthy Snackbox voor Thuis?

Deze gezonde snacks zitten in de Healthy Snackbox voor thuis

Genieten zonder schuldgevoel!

Wij hebben de hele wereld afgespeurd naar een gezondere keuze voor chips, koeken, repen, chocola en zelfs snoepjes. Ze bevatten geen tot weinig toegevoegde suikers, laag in verzadigde vetten, hoog in eiwitten en vezels.

Alle snacks zijn zorgvuldig uitgekozen door experts uit de sport en voedingswereld. 
En yes, onze experts hebben ook gevoel voor smaak.
Dat proef je: alle snacks zijn bijzonder lekker.

Hieronder een kleine greep uit de snacks die je in de box kan vinden, we verklappen natuurlijk nog niet alles 😉

lifebar in de Healthy Snackbox

LifeBar

Lifefood is een hoogwaardige producent van rawfood. Zorgvuldig geselecteerde, biologische en echt rauwe ingrediënten! En omdat deze reep uitsluitend echt fruit bevat, proef je geen kunstmatige nasmaak.

food-2-smile-chips-salt-pepper in de Healthy Snackbox

Food2Smile Chips

De naam zegt het al: Voeding met een glimlach! Omdat het zo veel beter is voor je dan de traditionele snacks. Food2Smile gebruikt namelijk geen suiker in haar producten.

Meal Bar Pro in de Healthy Snackbox

MealPro Bar

De unieke MealPro is zonder toegevoegde suikers en bevat slechts 99 kcal en 9 gram van de beste eiwitten. De bar is vezelrijk en met toegevoegde vitamines. In elke box zitten verschillende smaken, van chocolade tot kokos!

bites-we-love-mango in de Healthy Snackbox

BitesWeLove nootjes

BitesWeLove houdt van de kleine dingen in het leven. Daarom maken ze lekkere notenmixen die ontzettend goed voor je zijn. Zonder zout, gewoon lekker puur. De perfecte snack om weg te knabbelen achter je bureau.

de-bron-marshmallow in de Healthy Snackbox

MarshMallow

Wat?? Marsh Mallows? Ja zeker, verantwoorde Marsh Mallows. De Bron voegt namelijk geen suiker toe aan haar producten, ze gebruiken natuurlijke zoetstoffen. Dat maakt de smaak er overigens niet minder om, proef maar eens!

carb-killa in de Healthy Snackbox

Grenade Carb Killa repen

Crunchy! Dat is de beste omschrijving bij deze repen. Echt crunchy. Een heerlijke bite dus maar ondertussen vol met voedingsstoffen en lekker hoog in eiwitten zodat je lang verzadigd blijft.

de-bron-milk-praline in de Healthy Snackbox

Chocoladerepen

Chocoladerepen mogen natuurlijk niet ontbreken. Heerlijk voor bij de thee of koffie. Maar wel verantwoord uiteraard! De Bron maakt haar repen (melk, wit, puur en praline) suikervrij.

PowerCrunch - Wafel in de Healthy Snackbox

Wafels!

"Belgium chocolate" of "Vanille", dat zijn slechts twee voorbeelden van smaken van deze overheerlijke wafels. Met een hoog eiwitgehalte en juist een laag suiker- en vetgehalte een perfect tussendoortje!

De_Bron_Cola_Gums_1 in de Healthy Snackbox

Snoepjes

Voor de liefhebbers van dropjes, colaflesjes, gummybeertjes, of zelfs winegums hebben we volop gezondere keuzes! Snoep van de Bron zonder toegevoegde suikers en laag in calorieën.

Hippeas - Cheese & Love in de Healthy Snackbox

Hippeas

Chips is vaak gemaakt van aardappelen. De Hippeas chips is gemaakt van kikkererwten. Super lekker, laag in calorieën en juist hoog in eiwitten.

Een perfecte borrel-snack!

Billy's Farm - FruitKoek in de Healthy Snackbox

Billy's Farm Koeken

Vergeet de Liga, Sultana’s of een Snelle Jelle. Kies voor de koeken van Billy’s Farm. Vrij van geraffineerde suikers. De koeken worden gezoet met siropen uit graan en fruit waardoor er een natuurlijke smaak ontstaat.

Oloves in de Healthy Snackbox

Oloves Olijven

Olijven behoeven eigenlijk geen toelichting. Super gezond en bijzonder lekker. Dankzij de handige kleine verpakkingen van Oloves heb je een perfecte portie voor 1 persoon en neem je ze ook makkelijk mee voor onderweg!

PlanetOrganic - Popcorn in de Healthy Snackbox

Planet Organic Popcorn

Biologische maïs, met de hand gepoft met biologische kokosolie in ambachtelijke waterkokers en op smaak gebracht met behulp van echte ingrediënten, simpel. Uiteraard zowel zoete als zoute smaak!

Rectificatie over de SugarFree box!

In de periode 2 juni 2019 tot 3 juni 2019 hebben wij voor onze Sugerfree box in de communicatie een link gelegd met het Diabetes Fonds. Hierdoor is de indruk gewekt dat wij een samenwerking met Diabetes Fonds hebben voor deze box. Dit is niet het geval. We hebben gesprekken met elkaar gevoerd, echter hebben het Diabetes Fonds en de Healthy Snackbox in goed overleg besloten om de samenwerking niet verder vorm te geven en heeft de Healthy Snackbox zelfstandig de SugarFree box uitgebracht.

Dat klinkt goed! Doe mij maar zo'n box 🙂

Klik hier om te bestellen.