de Healthy Snackbox maakt gezond eten op werk makkelijk

De snacks

In de Healthy Snackbox zit een mix van verantwoorde tussendoortjes.

Wat zit er in de Healthy Snackbox?

Healthy Snackbox zit vol gezonde tussendoortjes voor op het werk

Genieten zonder schuldgevoel!

Wij hebben de hele wereld afgespeurd naar een gezondere keuze voor chips, koeken, repen, chocola en zelfs snoepjes. Ze bevatten geen tot weinig toegevoegde suikers, laag in verzadigde vetten, hoog in eiwitten en vezels.

Alle snacks zijn zorgvuldig uitgekozen door experts uit de sport en voedingswereld. 
En yes, onze experts hebben ook gevoel voor smaak.
Dat proef je: alle snacks zijn bijzonder lekker.

Hieronder een kleine greep uit de snacks die je in de box kan vinden, we verklappen natuurlijk nog niet alles 😉

lifebar in de Healthy Snackbox

LifeBar

Lifefood is een hoogwaardige producent van rawfood. Zorgvuldig geselecteerde, biologische en echt rauwe ingrediënten! En omdat deze reep uitsluitend echt fruit bevat, proef je geen kunstmatige nasmaak.

food-2-smile-chips-salt-pepper in de Healthy Snackbox

Food2Smile Chips

De naam zegt het al: Voeding met een glimlach! Omdat het zo veel beter is voor je dan de traditionele snacks. Food2Smile gebruikt namelijk geen suiker in haar producten.

Meal Bar Pro in de Healthy Snackbox

MealPro Bar

De unieke MealPro is zonder toegevoegde suikers en bevat slechts 99 kcal en 9 gram van de beste eiwitten. De bar is vezelrijk en met toegevoegde vitamines. In elke box zitten verschillende smaken, van chocolade tot kokos!

bites-we-love-mango in de Healthy Snackbox

BitesWeLove nootjes

BitesWeLove houdt van de kleine dingen in het leven. Daarom maken ze lekkere notenmixen die ontzettend goed voor je zijn. Zonder zout, gewoon lekker puur. De perfecte snack om weg te knabbelen achter je bureau.

de-bron-marshmallow in de Healthy Snackbox

MarshMallow

Wat?? Marsh Mallows? Ja zeker, verantwoorde Marsh Mallows. De Bron voegt namelijk geen suiker toe aan haar producten, ze gebruiken natuurlijke zoetstoffen. Dat maakt de smaak er overigens niet minder om, proef maar eens!

carb-killa in de Healthy Snackbox

Grenade Carb Killa repen

Crunchy! Dat is de beste omschrijving bij deze repen. Echt crunchy. Een heerlijke bite dus maar ondertussen vol met voedingsstoffen en lekker hoog in eiwitten zodat je lang verzadigd blijft.

de-bron-milk-praline in de Healthy Snackbox

Chocoladerepen

Chocoladerepen mogen natuurlijk niet ontbreken. Heerlijk voor bij de thee of koffie. Maar wel verantwoord uiteraard! De Bron maakt haar repen (melk, wit, puur en praline) suikervrij.

PowerCrunch - Wafel in de Healthy Snackbox

Wafels!

"Belgium chocolate" of "Vanille", dat zijn slechts twee voorbeelden van smaken van deze overheerlijke wafels. Met een hoog eiwitgehalte en juist een laag suiker- en vetgehalte een perfect tussendoortje!

De_Bron_Cola_Gums_1 in de Healthy Snackbox

Snoepjes

Voor de liefhebbers van dropjes, colaflesjes, gummybeertjes, of zelfs winegums hebben we volop gezondere keuzes! Snoep van de Bron zonder toegevoegde suikers en laag in calorieën.

Billy's Farm - FruitKoek in de Healthy Snackbox

Billy's Farm Koeken

Vergeet de Liga, Sultana’s of een Snelle Jelle. Kies voor de koeken van Billy’s Farm. Vrij van geraffineerde suikers. De koeken worden gezoet met siropen uit graan en fruit waardoor er een natuurlijke smaak ontstaat.

Hippeas - Cheese & Love in de Healthy Snackbox

Hippeas Chips

Chips is vaak gemaakt van aardappelen. De Hippeas chips is gemaakt van kikkererwten. Super lekker, laag in calorieën en juist hoog in eiwitten.

Een perfecte borrel-snack!

Wil jij je team of bedrijf fitter maken?

Steeds meer bedrijven realiseren zich dat een fit team een must is voor de continuïteit van de organisatie. Hoe scherper en energierijker medewerkers zijn, hoe beter ze kunnen presteren. Wij helpen jouw team of bedrijf energieker te maken.
Met verantwoorde tussendoortjes haal je het beste uit je team zodat ze optimaal kunnen presteren!

Onze missie: Voel je fit, de hele dag!
Je kent het vast wel, op een drukke dag ben je al snel geneigd om tussendoortjes te eten die ongezond zijn. Het geeft even een piek in je energie, maar de terugval een half uur later is vier keer zo groot. Dat moet en kan anders.

Op elk kantoor, in elke vergaderkamer of kantine moet het mogelijk zijn om een verantwoord tussendoortje te pakken.

Ook een Healthy Snackbox op jouw kantoor, in de kantine of op een andere plek? Neem contact met ons op!

Doe mij maar zo'n box!