Maak je team fitter met de Healthy Snackbox

Over ons

Voel je fit, de hele dag!

Wil jij je team of bedrijf fitter maken?

Steeds meer bedrijven realiseren zich dat een fit team een must is voor de continuïteit van de organisatie. Hoe scherper en energierijker medewerkers zijn, hoe beter ze kunnen presteren. Wij helpen jouw team of bedrijf energieker te maken.
Met verantwoorde tussendoortjes haal je het beste uit je team zodat ze optimaal kunnen presteren!

Onze missie: Voel je fit, de hele dag!
Je kent het vast wel, op een drukke dag ben je al snel geneigd om tussendoortjes te eten die ongezond zijn. Het geeft even een piek in je energie, maar de terugval een half uur later is vier keer zo groot. Dat moet en kan anders.

Onze missie: Op elk kantoor, in elke vergaderkamer of kantine moet het mogelijk zijn om een verantwoord tussendoortje te pakken.

Voel je fit met de Healthy Snackbox

Wie zijn wij?

De Healthy Snackbox is een concept van Meesio.

De mensen achter Meesio hebben een achtergrond in voeding en sport. Wij proberen elke dag het beste uit het leven te halen. Onszelf en anderen constant ontwikkelen en laten groeien, daar genieten wij van.

Wij geloven dat je het beste uit het leven kunt halen als je fit bent. Zowel fysiek als mentaal. Daarom helpen wij mensen en bedrijven om fitter en energieker te worden. Op onze manier, dat wel. Een gezonde én leuke manier. Je leeft immers maar 1 keer 😉

Steeds meer bedrijven realiseren zich dat een fit team een must is voor de continuïteit van de organisatie. Hoe scherper en energierijker medewerkers zijn, hoe beter ze kunnen presteren. Wij helpen jouw team of bedrijf energieker te maken!

Meer over Meesio ontdek je hier!

Kom maar op met die box!

Ook een Healthy Snackbox op jouw kantoor, in de kantine of op een andere plek? We komen ‘m gratis en vrijblijvend bij je plaatsen.

Bestellen