Wat zit er in de Healthy Snackbox en waarom

14 augustus 2018 · Toelichting

Healthy Snackbox een gezond alternatief om te snacken

Een box vol gezonde snacks klinkt misschien een beetje vaag, dat snappen we. Daarom leggen we je hier uit wat, maar vooral ook waarom onze snacks gezond zijn. En wees gerust, een gezonde snack doet wat smaak betreft echt niet onder voor een ongezonde snack. Maar dat lees en zie je zo, want The Healthy Snackbox is gevuld met de lekkerste gezonde snacks die er zijn. Zo kan je wel lekker verantwoord snacken op kantoor.

Wat onze snacks gezond maakt

Eerst maar even wat wij onder een gezonde snack voor op werk verstaan. Een gezonde snack heeft volgens ons niets onnodigs in zich zitten. Het doel is energie geven en alle ingrediënten dragen daaraan bij. Natuurlijk is de smaak ook belangrijk, maar niet door het gebruik van toegevoegde suikers of andere onnodige ingrediënten die je voor de gek houden. De snacks in de Healthy Snackbox zijn laag in verzadigde vetten, bevatten geen tot weinig toegevoegde suikers maar zijn juist hoog in eiwitten en vezels. Want een snack is er voor een energie boost en die is veel beter uit eiwitten en vezels te halen dan uit een sugar rush. Dat zorgt ervoor dat de door ons geselecteerde snacks in The Healthy Snackbox gezond zijn. Maar wees gerust, met onze Guilty Pleasures krijg je nog steeds dat oude gevoel van snacken hoor.

Wat voor snacks er in de Healthy Snackbox zitten

Het aanbod snacks is gevarieerd met verschillende soorten want er is gelukkig niet maar één gezonde snack op de wereld. Net zoals je gewend bent van de huidige snoepautomaten heb je in The Healthy Snackbox wat te kiezen. Van zoet tot zout en alles daar tussenin. Maar naast wat je lekker vindt, kan je ook kiezen voor je beoogde doel. Ben je aan het inkakken en kun je wel wat extra energie gebruiken of wil je gewoon wat lekkers te snoepen hebben zonder dat je onbewust scheppen suiker naar binnen krijgt? Het zit allemaal in The Healthy Snackbox.

Healthy Snackbox zit vol gezonde tussendoortjes voor op het werk

Chips

Chips is misschien wel de meest favoriete snack op het werk en ontbreekt dus ook niet in The Healthy Snackbox. Onze chips bevat 50% minder vet dan de chips die je gewend bent en een zakje komt uit op een acceptabele 100 kcal.

Snoepjes

Ook de oude en vertrouwede snoepjes zijn gewoon verkrijgbaar in een gezonde variant. Wat te denken van dropjes, colaflesjes, gummibeertjes, of winegums. Allemaal zonder toegevoegde suikers en laag in calorieën.

Chocolade

Snacken moet natuurlijk ook gewoon lekker blijven, daarom kan een Guilty Pleasure als chocola niet ontbreken in een snackbox op kantoor. Hij komt in de bekende uitvoeringen; puur, melk, wit en praline. De chocola is verantwoord doordat er geen suiker in zit.

Repen, bars en wafels

De echte energiebronnen vind je in de verschillende repen, bars en wafels. Diverse formaten en smaken. Wat ze gemeen hebben is dat ze veel energie en weinig tot geen suiker leveren. Hier kan je haast op leven, maar ze komen het beste tot hun recht als gezond tussendoortje.

En dit is nog maar een selectie. Een deel van onze snacks blijft nog even geheim, zo is het elke maand een verassing als The Healthy Snackbox weer wordt bijgevuld. Wil je ook elke maand uitkijken naar een gezonde verrassing? We bezorgen gratis dus vraag de box aan die bij jou past.