Waar wordt The Healthy Snackbox geplaatst?

3 september 2018 · Inspiratie · Toelichting

De Healthy Snackbox kan overal worden geplaatst

Het liefste zetten we The Healthy Snackbox overal neer, want we zijn op een missie om ervoor te zorgen dat het overal mogelijk is om een verantwoord tussendoortje te pakken. Maar we beginnen op de meest logische plek; op het werk. Want daar eten we over het algemeen de meeste tussendoortjes. Het grootste deel van de dag zitten we namelijk op kantoor of staan we op de werkvloer. Op die momenten tussen het ontbijt en de lunch, en de lunch en het avondeten snacken we. Daarom maken we ons er hard voor juist daar The Healthy Snackbox te plaatsen.

Op kantoor

De hele dag op kantoor vraagt veel energie, zijn het niet de vergaderingen en sparringsessies dan is het wel gefocust blijven tijdens het werk. Tel daarbij op dat tijdens de werkdag stiekem een heleboel gesnackt wordt en dan is dit dus de meest logische plek. We zetten The Healthy Snackbox graag neer in vergaderruimtes, de kantine of in de ruimte waar je klanten en relaties ontvangt. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je vergaderingen nooit meer inzakken of geef medewerkers de gezonde keuze. Je staat er versteld van hoeveel mensen liever de gezonde variant kiezen.

Op de werkvloer

Nu is het kantoor in veel gevallen natuurlijk maar een klein onderdeel van het bedrijf, maar ook op de werkvloer misstaat een The Healthy Snackbox niet. Juist hier wordt vaak fysiek werk geleverd en zijn tussendoortjes nodig om de energie te geven die de werknemers nodig hebben. En juist daarom is The Healthy Snackbox voorzien van Energy boosters. Repen, bars en wafels die hoog zijn in eiwitten en vezels maar geen onnodige toegevoegde suikers of verzadigde vetten bevatten. Het ideale middel om iedereen gezond en verantwoord te laten werken.

Overal waar je wilt snacken

Maar daar stopt het natuurlijk niet. Het is zo fijn om op nog meer momenten van de dag gezond te snacken. Thuis, voor het sporten of na de Yoga bijvoorbeeld. Even iets tussendoor zodat je niet instort en daardoor het optimale uit jezelf naar boven kunt halen. Wij willen The Healthy Snackbox overal plaatsen, dus weet of heb je een leuke plek laat het ons weten. Wij staan open voor elke vorm van samenwerking!

The Healthy Snackbox is leverbaar in drie formaten. Kies op basis van de omvang of eetlust van je team een box. We plaatsen hem gratis en vullen de box elke maand weer bij. Het leuke is dat we elke maand andere snacks leveren en hierbij houden we uiteraard rekening met jullie voorkeuren, die je altijd mag uitspreken. Je zit nergens aan vast, pauzeren of stopzetten kan altijd. Jij bepaalt. Dus, waar komen we hem neerzetten?