Blijf de hele werkdag energiek met The Healthy Snackbox

27 augustus 2018 · Achtergrond · Toelichting

Healthy Snackbox voel je fit op de werkvloer

Helaas is hij bij iedereen bekend, de energiedip. Vaak aan het einde van de dag maar op slechte dagen komt de dip al voor de lunch tevoorschijn. Nou kun je gaan voor de ongezonde sugar rush, maar dat is een tijdelijke piek. En daarbij krijg je ook nog eens veel te veel suikers binnen. Daarom is The Healthy Snackbox gevuld met enkel gezonde snacks voor op kantoor of gezonde tussendoortjes voor thuis. Er zit voor elk moment een ideale snack in, allemaal met het doel om je zo energiek mogelijk te houden. Want naast gezond zijn, willen we ook productief blijven. En juist dat doet The Healthy Snackbox.

Verhoog de productiviteit met gezonde snacks

Het grote nadeel van een energiedip is dat het de productiviteit naar beneden haalt. En dat is niet alleen jammer voor de baas maar ook als medewerker wil je goed presteren. Gezonde voeding heeft een direct verband met de productiviteit op het werk. Het klinkt logisch, maar waarom blijven we vaak toch in oude patronen hangen? Vorig jaar nog deed de Universiteit van Twente een onderzoek waaruit blijkt dat gezonde keuzes van o.a. snacks op het werk de prestaties met 45% verbeterden. 78% voelde zich zelfs energieker. Door op het juiste moment, de juiste snack voorhanden te hebben, blijf je de hele dag lekker energiek en kun je de productiviteit enorm laten toenemen. Doei, overwerken.. 😉

De verschillende snacks voor elk moment van de werkdag

Omdat elk moment van de dag anders is en jij of je lichaam elke keer weer om iets anders vraagt, zit The Healthy Snackbox vol met verschillende snacks. Je zou ze kunnen opdelen in drie groepen; Healthy snacks, Energy boosters en Guilty pleasures. Ze spreken al voor zich, de Healthy snacks zijn lekkere en gezonde snacks die ideaal als tussendoortje op ieder moment van de dag gegeten kunnen worden. De Energy boosters zorgen er juist voor dat als je inkakt je weer een boost krijgt. Ze zitten vol eiwitten en vezels en trekken je de dag door. Guilty pleasures kunnen natuurlijk niet ontbreken in een snackbox. Maar ook hier gaan we uiteraard voor de gezonde variant. Dus suikervrije chocolade en snoepjes zonder toegevoegde suikers. Allemaal lekker laag in calorieën.

Voel je fit, de hele dag

En juist met die combinatie zorgen we ervoor dat je de hele dag op kantoor lekker fit blijft. Maar daar stopt het niet, de dag gaat natuurlijk buiten het werk nog verder. En ook daar kan de Healthy Snackbox een rol spelen. Voeding op het werk heeft namelijk een sneeuwbaleffect buiten werktijden. Wat je eet op het werk beïnvloedt namelijk de keuzes buiten het kantoor en de algemene houding ten opzichte van eetgewoontes. Simpel gezegd; als je niet gezond eet op kantoor, dan doe je dat thuis ook niet. Laten we het daarom omdraaien, maak gezonde en verantwoorde keuzes op kantoor en dan gebeurt dit thuis ook. Zo voel je je fit, de hele dag!

Benieuwd of The Healthy Snackbox ook jouw kantoor of team productiever kan maken? We plaatsen hem gratis en je zit nergens aan vast, pauzeren of stopzetten kan altijd. Jij bepaalt. Zoek de box die bij jouw team past.